matochrecepttillvardags.blogg.se

Precis som det låter. Helt vanlig och enkel mat till ett överkomligt pris, som vem som helst kan klara utan en massa krångel. Inga tjusigt upplagda pyttesmå portioner för dyra slantar här inte, däremot förvaltar jag morotsslantarna med varsam hand.

Mitt Pulled Chicken - experiment

Publicerad 2014-01-06 09:51:19 i Allmänt,

blir alltmer spännande. Första försökte med såsen var en nära-döden-upplevelse. Så fruktansvärt otäckt stark att det går bara inte att beskriva med ord! Så då hällde jag ut 9/10 och pytsade i andra halvan av passerade tomaten. Nu är den säkert lite i mildaste laget istället, men Herre Gud! hellre det!!!
 
Annars står kycklingen i ugnen nu och där får den bo fram till två-tretiden då det blir pensling sista timmen. kanske ska sänka ugnstemperaturen till 100 grader sista timmen eller timmarna, får hålla lite koll. Kycklingfiléer är ju inte så stora.
 
Idag ska vi också ge oss ut i svampskogen och kolla efter trattisar. Det sägs vara sista chansen idag och imorgon, men imorgon är ju vardag igen och då ska vi till stan, så det blir bäst att passa på idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela