matochrecepttillvardags.blogg.se

Precis som det låter. Helt vanlig och enkel mat till ett överkomligt pris, som vem som helst kan klara utan en massa krångel. Inga tjusigt upplagda pyttesmå portioner för dyra slantar här inte, däremot förvaltar jag morotsslantarna med varsam hand.

Torkad kassler

Publicerad 2014-01-05 22:48:55 i Allmänt,

 
Nu först, efter att ha legat och torkat i två månader, är kasslern riktigt god. Kasslern man köper i affären smakar ingenting, men om man tar av nätet, torkar av den med hushållspapper och låter den ligga på fat med papper i botten som man byter efter några dar i början eller på ett galler i kylskåpet, då blir den riktigt smakrik och god efter hand, men det tar sin tid som sagt, men om man har gott om plats i kylskåpet så är det väl värt besväret, jag lovar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela